Recensies

Fam Bekkers te IJsselstein

In 2018 heeft Veen Grondwerken grondwerkzaamheden uitgevoerd voor de aanleg van een zwembad. Zij waren uiterst flexibel in het op het laatste moment aanpassen van de planning naar onze wensen. Onvoorziene problemen werden snel en adequaat opgelost, zoals een onverwachte waterafvoerpijp in de grond die omgelegd werd.  Wij zijn super tevreden over de netjes en snel geheel volgens met Wim Veen gemaakte afspraken uitgevoerde werkzaam-heden en kunnen Veen Grondwerken van harte aanbevelen.


 MBB B.V. te Maarssen
Door: Stephan Bon, Directeur
MBB maakt al vele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Veen Grondwerken. Punten die wij waarderen zijn de flexibele opstelling en het zeer correct nakomen van afspraken zowel in de voorbereiding als uitvoering van projecten.

Familie van Holland te Ederveen

De mannen van Veen Grondwerken hebben een aantal maal bij ons werk verricht. Het ging om het ophogen van onze inrit met gebroken puin, straatwerk, leveren van grond en stenen, uitgraven van de garage, tuin opgehoogd, diverse sloopwerkzaamheden en nog meer. Ieder werk was voor ons reden om hen voor de volgende klus weer te vragen. Afspraken worden nagekomen, werk is netjes, prettige, betrouwbare personen om mee te werken, kortom: reden tot aanbeveling!

Bolton Bouw B.V. te Woerden/Zegveld
Door: Ronald van den Hoek, Projectleider bouwservice
In het afgelopen najaar en de winter van 2012/2013 hebben wij van Bolton, de onderaannemer Veen Grondwerken voor ons aan het werk gehad voor het project: Verbouwing bedrijfshal Vergeer Holland te Woerden.
Bij de aanbesteding hebben we een goede, duidelijke en scherpe aanbieding ontvangen voor het grondwerk, de bestrating en het herstellen van de terreininrichting voor en naast de bedrijfshal.
We hebben een goede overeenkomst kunnen maken met Wim Veen. De afspraken zijn volgens planning goed verlopen en de werkzaamheden zijn snel en vakkundig afgehandeld.
Ook extra werkzaamheden zijn goed en efficënt opgepakt en tijdig uitgevoerd. De meerprijzen waren marktconform en het meerwerk werd direct uitgevoerd.
Veen Grondwerken is voor ons een partij die weet waar ze het over hebben en de klus is probleemloos voor ons uitgevoerd.

Hilton The Hague te Den Haag

    Door: Jolijn Zeeuwen, Hotel Manager

Hilton The Hague heeft al meerdere keren samengewerkt met Veen Grondwerken.

Het team van Veen Grondwerken is zeer professioneel, flexibel en kundig. Zowel de voorbereiding, uitvoering als nazorg is altijd goed geregeld.


Rijn & Vecht Ontwikkeling B.V. te Breukelen
Door: Maarten Rövekamp, Directeur
Als regionale projectontwikkelaar zijn wij de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de realisatie van diverse utiliteitsgebouwen. Wij werken met een vast team aannemers waaronder Veen grondwerken. Veen grondwerken heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer solide en betrouwbare partij en is verantwoordelijk geweest voor het grondwerk, riool en straatwerk van diverse van onze projecten. Goed materieel, scherpe prijzen, hoogwaardig werk en nakomen van afspraken zijn voor hen synoniem.
ShowOffice Breukelen, BVC Rijnhoek in Bodegraven, BVC Doejenburg in Maurik en talloze andere projecten zijn inmiddels afgerond en met succes opgeleverd.

Familie Beker te Leersum 
In 2009 en 2010 hebben wij onze woning in Leersum grootschalig gerenoveerd. Vanwege de bouwactiviteiten had dit tot gevolg dat het grond en straatwerk en de tuin rondom de gerenoveerde woning volledig vernieuwd en hersteld diende te worden. Kennissen verwezen ons hiervoor naar Veen Grondwerken. Een gouden tip! In het kennismakingsgesprek klikte het meteen, niet in het minst vanwege het feit dat de medewerkers van Veen Grondwerken door te luisteren direct aanvoelden wat onze wensen waren. Veen Grondwerken hebben wij ervaren als zeer betrouwbaar, meewerkend, creatief, vindingrijk en bovenal als zeer vakkundig en plezierig. Continue hebben zij vanuit henzelf zonder problemen verbeteringen toegepast waar wij hen nog steeds heel dankbaar voor zijn. Het straatwerk en de tuinaanleg zijn in 2011/2012 boven verwachting uitgevoerd. Elke dag kijken wij met veel plezier naar het resultaat. Mocht u overwegen Veen Grondwerken in te schakelen, dan kunt u bij ons met eigen ogen de door hen uitgevoerde werkzaamheden aanschouwen.